yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en faik kalite ve en yaraşıklı paha politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

üste, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla yanında muamele adımları çoğu kez şunları karınerir:

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm işi konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Sade şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir yangın kapısı bünyesı vardır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Genel amacı insanoğluın binayı mazarrat kararlamadan ayrılma Yangın Kapısı etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri zemin tuzakır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın Kapısı Kolu aşağı gerçek itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Cenah örgüsında kullanılır. Tehlike çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve doğru dürüst olmalıdır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Alelumum Yangın Merdiveni Kapısı yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleabat bu tür kapıların en yüce kazanımı yaman sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Report this wiki page